Over ons

Flora Trade Parc Venlo is een inspirerende en trendsettende inkoopboulevard voor woon- en cadeauwinkels, interieurprofessionals, bloemisten en tuincentra. Op één locatie bieden twaalf toonaangevende bedrijven gezamenlijk een volledig en trendy assortiment. Dit betekent voor u optimaal inkoopgemak.

U kunt bij Flora Trade Parc Venlo kiezen uit een volledig assortiment (snij)bloemen, planten, boomkwekerijproducten, trends, design, bloemisterij- en cadeauartikelen, meubels en woonaccessoires. Als u het niet vindt bij Flora Trade Parc Venlo, vindt u het nergens!

Flora Trade Parc Venlo is alleen toegankelijk voor branchegerichte wederverkopers en professionele gebruikers.

De bedrijven op Flora Trade Parc Venlo werken volgens de Cash & Carry formule, u zoekt de producten uit, koopt ze en neemt deze direct mee. Alle producten zijn in zeer kleine hoeveelheden verkrijgbaar, zo dat u efficiënt kunt inkopen! Enkele bedrijven op Flora Trade Parc Venlo beschikken ook over een showroom en/of een webshop.

De bedrijven die gevestigd zijn op Flora Trade Parc Venlo hebben ook filialen elders in Europa, maar van ieder bedrijf bevindt het hoofdfiliaal zich in Venlo, dit maakt van Flora Trade Parc Venlo de meest complete inkoopboulevard voor de professionele wederverkoper!

Openingstijden

Lees hier de openingstijden van de bedrijven op Flora Trade Parc Venlo.

bekijken

Inschrijven

Schrijf u nu in bij Flora Trade Parc Venlo!

bekijken